Referenties

Partners

Bouwinvest is een gespecialiseerde vermogensbeheerder in vastgoed. Onderdeel van haar duurzaamheidsstrategie is om niet alleen de gebouwen in de portefeuille te verduurzamen maar ook de keten daaromheen. Bouwinvest is gestart met de Energy Navigator om de energieprestatie in panden te meten en verifiëren op onafhankelijke wijze.

De samenleving is in ontwikkeling. Er zijn nieuwe vraagstukken, kansen en risico’s. Om ook in de toekomst relevant te blijven voor onze stakeholders, is het belangrijk hierop in te spelen. Daarom identificeert Achmea maatschappelijke ontwikkelingen waarop we met onze dienstverlening, middelen, kennis en netwerk een positieve impact kunnen hebben. Dit is de bron voor directe en indirecte verdienmodellen waarmee waarde kan worden gecreëerd voor de klant, maatschappij, medewerker, (business) partner en aandeelhouder.

De wereld van morgen ontwerpen we vandaag. Bij SPIE Worksphere worden we gedreven door kennis. Dat zit in onze genen, in de hoofden en harten van onze mensen. Wij maken kennis door kennis te delen, te ontwikkelen, toe te passen en daar weer van te leren. Zo creëren we, steeds weer, een innovatieve, gezonde, veilige, comfortabele en toekomstbestendige omgeving waar mensen kunnen werken, reizen en verblijven. In onze portfolio bestaat een goede balans tussen Beheer & Onderhoud en Projecten, zowel installatietechnisch als bouwkundig, om deze duurzame en gezonde leefomgevingen te ontwikkelen, te realiseren, te beheren en te exploiteren.

ENGIE levert niet alleen energie, maar is ook uw partner op het gebied van besparen, verduurzamen, opwekken en de allesomvattende energietransitie. De unieke combinatie van energiepartner en technische dienstverlener stelt ons in staat uw duurzame ambities te realiseren.

SRE is een investeerder in commercieel vastgoed en wil haar panden continu optimaliseren voor haar huurders om zodoende de servicekosten op een laag peil te houden. De Energy Navigator is ingezet om inzichtelijk te maken hoe panden werkelijk presteren en hoe vervolgens te komen tot energiebesparing.

ING heeft volgens MJA-3 de verplichting jaarlijks 2% energie te besparen. De Energy Navigator is gebruikt om het besparingspotentieel inzichtelijk te maken inclusief energiebesparende maatregelen, onder andere resulterend in een besparing van 15% op gas bij een van de panden.

Ook klant worden?

Wilt u weten wat Energy Navigator voor u kan betekenen?

Vraag vrijblijvend een demonstratie aan.

BEL NU: 088 553 3078 of LAAT ONS U BELLEN:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.