Over ons

Wij geloven in een duurzame toekomst door slim gebruik van data. Onze belofte: krachtig energie management op basis van gegevens die u al heeft.

MISSIE EN VISIE

Wij maken kantoren energie-gezond:
slimmer, sneller en grondiger.

HET PROBLEEM IN KAART, DE OPLOSSING AANGEREIKT

Elke kantoor is uniek en vraagt om advies op maat. Wij werken op basis van gemeten gebruiksdata van een specifiek pand, niet op basis van een algemene checklist of benchmarks. Onze software vertelt welke specifieke technische ingrepen en concrete veranderingen in gebruik het meeste bijdragen aan een optimale energieprestatie.

Het slimste advies is maatwerk.

DE SNELSTE ROUTE NAAR ENERGIE NEUTRAAL

Diagnose op basis van historische gebruiksdata levert direct maatregelen op tegen energieverspilling. Door te blijven meten en analyseren draagt Energy Navigator steeds nieuwe verbeterpunten aan. Zo bent u meteen op weg naar label C, label A, of Paris Proof. Steeds een stap duurzamer én met een steeds lagere energierekening.

Onze aanpak werkt sneller en leidt tot meer resultaat.

DE BRUTE KRACHT VAN DATA

Onze software levert maatwerk inzicht in uw gebouw: concreet en to the point. Met de tools en dashboards van Energy Navigator ontsluit u bovendien een schat aan technische data en informatie; overzichtelijk bijeengebracht voor de specialisten. Onze algoritmes leren van elk gebouw en worden dagelijks nauwkeuriger, slimmer en nog effectiever.

Blijven meten = beter weten.

Werken bij ons

Het team van de Energy Navigator bestaat uit een mix van gepassioneerde gebouw-experts en data scientists. Juist op het kruisvlak van hun kennis gebeuren de mooiste dingen. Voor onze mensen is een echt duurzame toekomst binnen handbereik. Een toekomst om zelf te maken, door vasthoudend, praktisch, onafhankelijk en leergierig te werken. Maar ook door soms voor de massa uit te gaan, te verkennen en mensen te overtuigen. Wij zijn fundamenteel positief, houden vol en gaan door waar anderen stoppen.

OPEN SOLLICITATIES
40u/wk

Wij staan altijd open voor mensen met een passie voor en geloof in een energie neutrale toekomst. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar duurzame impact door inzet van cutting edge kennis centraal staat? Stuur ons je motivatie in een vorm die bij je past en wie weet vergroten we straks samen de impact!

DAT BEN IK

SUPPORTERS
Landelijk

Ben je bovengemiddeld gepassioneerd over een duurzame gebouwde omgeving? Zit je goed op je plek, of is er een kans dat je op termijn bij de Energy Navigator aan de slag zou willen? Laat het ons weten! Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

HOU ME OP DE HOOGTE