Nieuws 25-03-2019

De e-nolis academy gaat van start!

E-nolis start met open trainingen in het gebruik van Energy Navigator. Hoe zet u Energy Navigator in voor uw vastgoed, of dat van uw klanten? Hoe laat u software voor u werken, slimmer, sneller grondiger? Tijdens een training komt het allemaal aan bod.

Er zijn twee type trainingen, de commerciële training en de expert training.

In de commerciële training wordt ingegaan op de zakelijke waarde van energiebesparing. Daarbij staat uw business case centraal. Energy Navigator is bij uitstek geschikt om snel in beeld te krijgen hoe een gebouw presteert en wat er te besparen valt. Als gevolg hiervan komen de onderdelen Energie Benchmark en Label explorer nadrukkelijk aan bod.

In de expert training gaan we dieper in op de achtergronden van energiebesparing. Leer op deze manier meer over de theorie van energiegedrag van gebouwen. Deze training is gericht op het verdiepen van reeds aanwezige kennis van energieanalyse en -management.

Na afloop van de training bent u gecertificeerd gebruiker van de Energy Navigator.

De data voor de open trainingen zijn:

  • Dinsdag 9 april (commerciële training)
  • Woensdag 10 april (expert training)
  • Dinsdag 11 juni (commerciële training)
  • Woensdag 12 juni (expert training)
  • Dinsdag 6 augustus (commerciële training) (voorlopig)
  • Woensdag 7 augustus (expert training) (voorlopig)
  • Dinsdag 8 oktober (commerciële training) (voorlopig)
  • Woensdag 9 oktober (expert training) (voorlopig)
  • Dinsdag 3 december (commerciële training) (voorlopig)
  • Woensdag 4 december (expert training) (voorlopig)

De E-nolis academy vindt plaats op het kantoor van E-nolis en zal door gaan bij 4 of meer personen.

Interesse in de E-nolis academy? Laat het ons weten: contact

Meer nieuws

Energy Navigator is overgenomen door INNAX

De Energy Navigator software en de dataspecialisten van E-Nolis zijn per 1 juli onderdeel geworden van INNAX. De overname biedt beide partijen een versnelde ontwikkeling van innovatieve datadiensten, die een steeds prominentere rol krijgen in verduurzamingsoplossingen.

Lees meer

Yes! Mijn auto heeft energielabel B

Dagelijks werk ik aan verduurzaming van gebouwen. Daarbij vliegen de termen over tafel als het gaat om ambities van energiebesparing. Energielabel C, BENG, operationeel energielabel, Paris Proof, WENG. In mijn laatste item ben ik ingegaan op hoe ambitieus de nieuwe BENG-eisen zijn in de bouwregelgeving. Behoorlijk technisch en voor de niet-kenner wellicht lastige materie. Iedereen die de klok heeft horen luiden en op zoek is naar de klepel, neem ik graag mee in een vergelijking die wat makkelijker te onthouden is. Hierna ben je iedereen de baas als het gaat over werkelijk duurzame gebouwen!

Lees meer

High Tech Campus Eindhoven zet Energy Navigator succesvol in

High Tech Campus Eindhoven wil in 2025 de meest innovatieve en duurzame campus van Europa zijn. Acht strategische partners, waaronder E-nolis partner Strukton Worksphere werken met Campus Site Management aan het realiseren van deze ambitie.

Lees meer

Innoveren kun je leren

E-nolis deelt kennis met OTIB en Techniek Nederland

Tijdens de eerste bijeenkomsten ‘Innoveren kun je leren‘ deelt E-Nolis haar expertise over de inzet van slimme, data-gedreven oplossingen om de energietransitie van bestaande gebouwen te versnellen.

Lees meer